Ποιότητα Σαββίκος

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

ΣΑΒΒΙΚΟΣ

Πώς εξασφαλίζουμε τόσα χρόνια την άριστη ποιότητα σε κάθε παραγγελία σας, είτε είναι στο κατάστημα, είτε delivery;

-Είμαστε περήφανοι για τα κρέατά μας! Είναι νωπά και ελληνικά, χειροποίητα και όλα παρασκευασμένα με μεράκι στο εργαστήριο μας. Επίσης, ψήνονται σε ξυλοκάρβουνα, ακριβώς τη στιγμή της παραγγελίας, μπροστά στα μάτια σου, για να είναι ακριβώς όπως τα θέλεις.

- Οι πρώτες ύλες της μαναβικής μας επιλέγονται από Έλληνες παραγωγούς, πλένονται εξονυχιστικά και κόβονται με φροντίδα τη στιγμή της παραγγελίας, ώστε η σαλάτα που παραγγέλνεις να σερβίρεται πάντα φρέσκια και λαχταριστή.

- Τα ψωμάκια και τις σως μας, δεν θα τα βρεις πουθενά αλλού! Οι συνταγές μας είναι μοναδικές, ειδικά φτιαγμένες για τον Σαββίκο, για να αναδεικνύουν τις γεύσεις και τα αρώματα κάθε πιάτου.

Τώρα, ξέρεις τι κάνει τη διαφορά… ξέρεις ότι είναι Σαββίκος!

Στο Σαββίκο εδώ και τρεις γενιές όλα τα κρεατικά ψήνονται στα ξυλοκάρβουνα, μπροστά στα μάτια σου, τη στιγμή που τα παραγγέλνεις. Εμπειρία, αναλοίωτη ποιότητα και τεχνογνωσία 70 ετών.

Τη διαφορά κάνει το μπιφτέκι που ζυμώνεται καθημερινά με τις καλύτερες πρώτες ύλες και τρυπώνει σε χειροποίητο ψωμάκι, ανάμεσα σε φρέσκα λαχανικά. Μιλάμε για burger της στιγμής, ούτε καν της... ώρας!

Ξέρεις ότι είναι Σαββίκος, γιατί εδώ οι πρώτες ύλες μαναβικής επιλέγονται από Έλληνες παραγωγούς, κόβονται με φροντίδα εκείνη την ώρα, είτε πρόκειται για σαλάτα είτε για γαρνιτούρα στο πιάτο και σερβίρονται πάντα φρέσκα και λαχταριστά.

Αυθεντικές γαλλικές μπαγκέτες, χειροποίητες αράβικες και κλασσικές πίτες που ψήνονται επί τόπου και δημιουργούν ξεχωριστούς συνδυασμούς με αξέχαστες γεύσεις.

Όλες οι αλοιφές και σως παράγονται στο εργαστήριο μας καθημερινά, ενώ για κάθε συνταγή δημιουργείται ειδικά μια σως που αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τα υλικά της. Είναι αυτή η «μαγική πινελιά» που απογειώνει τη γεύση!