24 Αυγούστου 2020

Η «ΣΑΒΒΙΚΟΣ», ΠΡΩΤΗ ΑΛΥΣΙΔΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ «CORONAVIRUS SAFE».

Η γνωστή αλυσίδα ΣΑΒΒΙΚΟΣ στη Θεσσαλονίκη γίνεται η πρώτη εταιρεία εστίασης στην Ελλάδα με πρότυπο πιστοποίησης «Coronavirus SAFE» από την aCert, για όλα τα καταστήματά της στη Θεσσαλονίκη.

Μετρώντας περισσότερα από 70 χρόνια ιστορίας και με υψηλό αίσθημα ευθύνης, πρωτοπορεί στον κλάδο της εστίασης και εγγυάται την προστασία της υγείας των εργαζομένων και των πελατών της και τη διαφύλαξη ενός προστατευμένου περιβάλλοντος από τον Covid-19, ακολουθώντας τις αυστηρότερες προδιαγραφές.

Η πιστοποίηση «Coronavirus SAFE» αποτελεί έμπρακτη απόδειξη και εγγύηση για τη μέγιστη ασφάλεια στο σύνολο των διαδικασιών που εφαρμόζει η εταιρεία στα 5 της καταστήματα, τα γραφεία και το παρασκευαστήριό της, καθώς και για την πρόνοια της πρόληψης διασποράς του Covid-19.

Το συγκεκριμένο πρότυπο πιστοποίησης εκδίδεται από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Πιστοποίησης, aCert, προς τις επιθεωρούμενες επιχειρήσεις που έχουν περάσει από έλεγχο και έχουν αξιολογηθεί ότι ανταποκρίνονται επιτυχώς στις απαιτήσεις του προτύπου, σχετικά με την ασφαλή παραγωγή και διακίνηση αγαθών και υπηρεσιών, καθώς και την ασφαλή λειτουργία των καταστημάτων.

Όμως, η ΣΑΒΒΙΚΟΣ δεν σταματά εδώ. Προχωρά στην εγκατάσταση της καινοτόμου λύσης θερμομέτρησης Smart Gate της Alumil σε όλα τα καταστήματα. Το Smart Gate πραγματοποιεί γρήγορη, ανέπαφη και με ακρίβεια μέτρηση της θερμοκρασίας σε όσους εισέρχονται στα καταστήματα ΣΑΒΒΙΚΟΣ, χωρίς καμία εκπομπή ακτινοβολίας και με πλήρη διασφάλιση των προσωπικών τους δεδομένων.

Για ακόμη μία φορά, η αλυσίδα ΣΑΒΒΙΚΟΣ αποδεικνύει έμπρακτα ότι είναι ύψιστης σημασίας προτεραιότητα η ασφάλεια και η προστασία των εργαζομένων, των συνεργατών και των καταναλωτών της.

Ξέρεις ότι είναι ασφαλές, ξέρεις ότι είναι ΣΑΒΒΙΚΟΣ.

< Επιστροφή στα νέα