ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  • -Πλατεία Αριστοτέλους 8
  • -Πολυτεχνείου (προέκταση Τσιμισκή) με Δωδεκανήσου, γωνία
  • -Γρ. Λαμπράκη 131 (Τούμπα)
  • -Καραολή και Δημητρίου 92 (Εύοσμος)
  • -One Salonica Outlet Mall (2ος όροφος) Κώττα Ρούλια 10

ΛΕΥΚΩΣΙΑ

  • -Ευριπίδου 25, Έγκωμη
  • -Σπ. Τρικούπη με Ν. Καββαδία, Λακατάμια

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

2310 510910
11 το μεσημέρι - 5 τα ξημερώματα
6981 510910
Δωρεάν κλήση από κινητά What’s up και Cosmote

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Ενδιαφερόμαστε πάντα για το χτίσιμο νέων συνεργασιών . Ειμαστε στη διάθεσή σας για να ακούσουμε τις προτάσεις και τις ιδέες σας ανάλογα με τον τομέα που δραστηριοποιήστε. Επικοινωνήστε μαζί μας:

Business@savvikos.gr

Στείλτε μας το βιογραφικό σας στο cv@savvikos.gr ή συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα που θα βρείτε.

Φόρμα Βιογραφικού
X

Φόρμα Βιογραφικού

Choose File

Τα προσωπικά σας δεδομένα, θα τύχουν επεξεργασίας τηρούμενων των επιταγών του 679/2016 Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (GDPR), συλλέγονται κατόπιν ρητής συγκατάθεσής σας, θα χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες ενημέρωσης, επικοινωνίας και διεκπεραίωσης της – ηλεκτρονικής ή άλλης – αλληλογραφίας, κατόπιν υποβολής αιτήματος/ερώτησής σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας της σελίδας, για θέματα σχετικά με την λειτουργία της σελίδας και τις παρεχόμενες από εμάς υπηρεσίες. Προς εξυπηρέτηση του σκοπού αυτού τα δεδομένα θα αποθηκευτούν από την Σαββίκος 1947 Α.Ε. -Υπεύθυνος επεξεργασίας, για χρονικό διάστημα 1 έτους, και δεν θα διαβιβαστούν από την Υπεύθυνο επεξεργασίας περαιτέρω σε αποδέκτες, για την επίτευξη του ως άνω νόμιμου σκοπού.

Για κάθε πληροφορία σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σου δεδομένων και τα δικαιώματά σας, μπορείτε να υποβάλλετε αίτημα στην διεύθυνση ηλ. ταχυδρομείου: info@savvikos.gr. Οι πληροφορίες, κάθε ανακοίνωση καθώς και όλες οι ενέργειες, που αναλαμβάνονται κατά τα άρθρα 15 έως 22 και 34 GDPR, παρέχονται δωρεάν.

Η αποστολή των στοιχείων σας, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία!